Oulaisten Liikenne Oy ostaa Liikenne Huovari Oy:n

01.08.2023 | Ajankohtaista

Oulaisten Liikenne konsernin toiminta kasvaa

Oulaisten Liikenne Oy on ostanut Liikenne Huovari Oy:n koko osakekannan 1.8.2023 päivätyllä kaupalla. Toiminta jatkuu kaupan jälkeen uuden omistajan kanssa yhteistyössä voimassa olevien tilausten ja sopimusten mukaisesti sekä toimintaa edelleen vastuullisesti kehittäen. Kummankin yhtiön toiminta, kuten tilausajot, linjaliikenne ja matkapaketit jatkuvat ja toteutuvat normaalisti.

Kauppa mahdollistaa laajentuneessa konsernissa suurempien kokonaisuuksien tarjoamisen asiakkaille sekä tulevaisuudessa tarvittavat investoinnit, kun liikenne siirtyy puhtaampiin moottoriteknologioihin ja käyttövoimiin.

Oulaisten Liikenteen konserniin kuuluu jo entuudestaan tytäryhtiöinä Kamusen Liikenne Oy ja Matkatoimisto Matkarasti Oy. Kaupan jälkeen konsernilla on yli 100 linja-autoa, n. 100 työntekijää ja toimintaa lähes 20 kunnan alueella. Kapasiteetin kasvu tulee mahdollistamaan mm. entistäkin suurempien valtakunnallistenkin tapahtumakuljetusten toteuttamisen.