Me olemme Wiimax!

25.04.2024 | Blogi

Tulevaisuuden matka alkaa nyt

Alun perin pienestä, sinnikkäästä perheyrityksestä on kasvanut vuosien saatossa yksin alueen suurimmista linja-autoyhtiöistä. Sen lisäksi, että se on onnistunut luomaan monia tarinoita ja kuljettanut ihmisiä, on se myös työllistänyt ison joukon alan ammattilaisia. Pisimmät työsuhteet yhtiössä ovat kestäneet jopa yli 40 vuotta. Se kertoo varmasti puolestaan yhtiön toiminnasta, yhteisöllisyydestä ja sitoutuneisuudesta.

Elämä tuo mukanaan muutoksia, niin myös kuljetus- ja matkailualalla. Teknologian ja digitaalisuuden kehittyminen, asiakaskokemuksien vahvistaminen sekä markkinoiden muutokset ovat tänä päivänä yksi syy, miksi on tärkeää pysyä mukana maailman vauhdikkaassa menossa.
Vuosien saatossa yhtiömme on laajentunut ja palvelumme monipuolistuneet useiden yrityskauppojen ja fuusioitumisten myötä. Muun muassa näiden seikkojen johdosta, koemme brändiuudistuksen olevan toiminnassamme raikas ja luonteva ponnistus eteenpäin.

Uudistuksen myötä yhtiömme jatkaa matkaa, kantaen mukanaan perinteitä ja arvoja, mutta myös avaten ovia uusiin mahdollisuuksiin. Toivomme yhtiön miltei 90-vuotisen taipaleen olevan alkusoittoa ja seuraavien vuosikymmenten tuovan mukanaan vieläkin enemmän tarinoita, kohtaamisia ja matkoja, joita odotamme innolla jakavamme kanssasi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Wiimaxin matkaan, kun yhtiömme kulkee rohkeasti kohti tulevaisuutta; yksi pysäkki kerrallaan.

Satu Himanka

Satu Himanka