Me olemme Wiimax!

08.05.2024 | Ajankohtaista


Mediatiedote 8.5.2024

Oulaisten Liikenne konserni, johon kuuluvat Oulaisten Liikenne Oy, Kamusen Liikenne Oy, Liikenne Huovari Oy sekä Matkatoimisto Matka-Rasti Oy, on yhtenäistänyt ilmettään kokonaisvaltaisen brändiuudistuksen myötä.

Brändiuudistuksen tarkoituksena on selkeyttää konsernin rakennetta, sen tarjoamia palveluita sekä näkyvyyttä asiakasrajapinnassa. Oulaisten Liikenne markkinointinimenä ei tänä päivänä ole enää tarkoituksensa mukainen sen laajan, n. 20 paikkakunnan kattavan toiminta-alueen sekä monipuolisten palveluiden vuoksi.
”Oulaisten Liikenteellä, kuten myös sen tytäryhtiöillä, on pitkä kunnioitettava historia ja vahva tunnettuus seudulla. Toimintamme kehittymisen ja strategiamme kirkastamisen myötä, yritysilmeen uudistaminen on luontevaa. Toivomme, että uudistus puhuttelee ja luo entistäkin luotettavamman ja raikkaan mielikuvan yhtiöstämme. Yhtiö täyttää kahden vuoden päästä 90 vuotta, haluamme toimintamme jatkuvan vastuullisesti ja vahvalla ammattitaidolla tuotettuna myös seuraavillekin sukupolville”, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Henri Hihnala.

Myös matkanjärjestäjän roolissa ja matkatoimistopalveluiden osalta maailma on muuttunut, eikä kivijalkatoimiston merkitys ole samanlainen kuin ennen. ”Asiointi asiakkaiden kanssa hoidetaan suurimmalta osin sähköisesti. Voimakkaan digitalisoitumisen johdosta, haluamme vastata myös nykyaikaiseen asiakkaiden ostokäyttäytymiseen mm. uuden online-kaupan myötä. Näin ollen asiakkaat pääsevät jatkossa varaamaan oman tuotannon matkojamme kätevästi suoraan nettikaupasta”, toteaa myynti- ja markkinointipäällikkö Satu Himanka. Vaikka digitaaliset myyntikanavat ovat tänä päivänä suuressa roolissa, on tärkeää, että jokainen asiakas saa henkilökohtaista palvelua haluamallaan tavalla. ”Laadukas ja joustava asiakaspalvelu on meille ensiarvoisen tärkeää”, jatkaa Himanka.

Wiimaxilla on autovarikot tällä hetkellä 12 paikkakunnalla; Oulussa, Raahessa, Siikajoella, Kalajoella, Oulaisissa, Ylivieskassa, Sievissä, Haapavedellä, Toholammilla, Kärsämäellä, Pyhäjärvellä sekä Kajaanissa. Eri kokoisia busseja yhtiöllä on yli 100, joiden teippaukset uuden yritysilmeen mukaisesti tullaan toteuttamaan asteittain. Ensimmäisenä uuden ulkoasun saavat kaikki tilausajobussit.

”Uudistumisen myötä haluamme jatkaa tarinaamme eteenpäin menevänä, monipuolisena ja luotettavana toimijana. Koemme tärkeäksi, että pystymme jatkossa tarjoamaan sekä linjaliikennettä, tilausajoa että kattavia matkatoimisto- ja matkanjärjestäjäpalveluja yhtenäisen ilmeen ja nimen toimesta, kaikki palvelut kätevästi yhdestä paikasta”, iloitsee Hihnala.

Markkinointinimen muutos ei vaikuta yhtiön palveluihin. Yhteystiedot, laskutustiedot sekä muut juridiset tiedot pysyvät ennallaan. Wiimaxin yhteistyökumppanina brändiuudistuksessa on toiminut WTF Design.