Linjaliikenne

Linjaliikenteemme Pohjois-Pohjanmaan alueella vie sinut joustavasti perille matkustitpa yksin tai kaverin kanssa. Liput vakiovuoroihimme voit ostaa kuljettajalta tai Matkahuollon verkkokaupasta.

Reittihaku

Matkasi voit suunnitella Matkahuollon reittioppaalla, josta löydät aikataulut sekä voit ostaa bussiliput matkallesi ennakkoon. Löydät liput ja aikataulut myös Matkahuollon Liput-sivulta.

Alla olevista tulostettavista aikatauluista näet vakiovuorojemme reitit ja niiden aikataulut.

Reittiopas

Matkahuolto

Bussilla matkustaminen

Pysäkillä odottavan matkustajan pitää antaa pysähtymismerkki pysäkkiä lähestyvälle bussille, jotta kuljettaja tietää pysähtyä. Merkki kannattaa antaa ajoissa ja selvästi, pimeällä mielellään heijastinta, taskulamppua tai matkapuhelimen valoa apuna käyttäen. Merkkiä tulee näyttää siihen asti, kunnes kuljettaja laittaa vilkun päälle. Mikäli auto on vaikea tunnistaa, on varminta pysäyttää auto ja tiedustella reittiä kuljettajalta.

Autoon noustessa näytä kuljettajalle matkalippusi, matkakorttisi tai voit ostaa matkalipun autosta. Siirry valitsemallesi istumapaikalle, kiinnitä turvavyö ja nauti matkastasi!

Maksaminen

Pankkikortit käyvät maksuvälineenä kaikissa linjavuoroissamme. Suosittelemme pankkikorttimaksua, sillä sen käyttö on turvallista ja nopeaa. Voit kuitenkin halutessasi maksaa myös käteisellä.

Ennakkoon liput ostat helpoiten matkahuollon verkkokaupasta www.matkahuolto.fi tai Reitit ja liput- sovelluksesta, jonka voit ladata sovelluskaupastasi.

Ajankohtaista

Etsitkö jotain?

Türin kukkamarkkinat / Tallinna

Toukokuussa järjestimme valmismatkan Tallinnaan ja Türin kukkamarkkinoille ja matkaan lähti mukava porukka iloisia matkalaisia. 🙂 Osa matkustajista lähtivät vain Tallinnaan, osa osallistui myös Türin kukkamarkkinoille ja yksityispuutarharetkelle. Matkamme alkoi...

Me olemme Wiimax!

Mediatiedote 8.5.2024 Oulaisten Liikenne konserni, johon kuuluvat Oulaisten Liikenne Oy, Kamusen Liikenne Oy, Liikenne Huovari Oy sekä Matkatoimisto Matka-Rasti Oy, on yhtenäistänyt ilmettään kokonaisvaltaisen brändiuudistuksen myötä. Brändiuudistuksen tarkoituksena...

Opintomatka Ahvenanmaalle

Kuluvana keväänä järjestettiin matkanjärjestäjille opintomatka Ahvenanmaalle ja minä sain lähteä sinne mukaan. Koska täältä Pohjois-Pohjanmaalta on aina niin pitkä matka Etelä-Suomeen, majoituin sekä mennen että palatessa Turun eri Sokos Hotelleissa. Mennessä testasin...

Kaikki uutiset

Etsitkö jotain?

Avoimet työpaikat

Kalusto

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä