Tilausajot

Tilausajolähtöjä ajamme pääsääntöisesti Pohjois-Pohjanmaan paikkakunnilta kaikkialle Suomeen ja myös ulkomaille. Autovarikot meillä on Oulussa, Paavolassa, Raahessa, Kalajoella, Oulaisissa, Ylivieskassa, Sievissä, Haapavedellä, Toholammilla, Kärsämäellä, Pyhäjärvellä sekä Kajaanissa. Pyydä rohkeasti tarjous matkastasi!

Ryhmämatkat

Matkatoimistomme ammattitaitoinen henkilökunta suunnittelee ja järjestää puolestasi ryhmämatkat niin kotimaahan kuin ulkomaihinkin toiveittesi mukaisesti. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri Teidän ryhmälle sopiva matkapaketti! 

Uutuutena voimme nykyään tarjota ryhmille mahdollisuutta hoitaa kaikkien lähtijöiden ilmoittautumiset ja maksamiset kätevästi suoraan meidän matkakaupan kautta! Saatte meiltä linkin, jolla saatte pääsyn oman matkanne sivuille ja sen kautta hoituu maksut ja ilmoittautumiset. Tämä säästää paljon ryhmänjohtajan työtä. Kysy lisää! 

 

Bussilla matkustaminen

Charter-kalustostamme löytyvät kaikki modernit mukavuutta lisäävät varusteet.

Suurten yleisötapahtumien ja kokousten kuljetukset järjestelyineen edustavat vahvaa osaamistamme. Kapasiteettimme riittää aina, sillä busseja meillä on yli 100.

Turvallisuus, siisteys ja luotettavuus ovat bussiemme tärkeimmät ominaisuudet. Ryhmän viihtyvyyttä ja mukavuutta varten busseissamme on lukuisia lisävarusteita. Esimerkiksi miellyttävä jäähdytysilmastointi, latauspistokkeet, wc, DVD ja korkeatasoiset näytöt, pöydät sekä keittiövarustus.