Asiakaskertomukset

Palveluntarjonta

Yhtiö

Työpaikat

Kalusto

Tarinamme

Nuorkauppakamarin Eurooppakokous / JCI European Conference

”Yhteistyö Wiimaxin kanssa alkoi jo helmikuussa 2023, kun saimme heiltä erittäin kilpailukykyisen tarjouksen. Ensimmäinen palaverimme huhtikuussa 2023 vahvisti käsityksemme siitä, että yhteistyö heidän kanssaan olisi sujuvaa ja helppoa. Jo alusta alkaen joustavuus ja hyvä viestintä olivat heidän vahvuuksiaan, mikä oli tapahtumamme kannalta ensisijaisen tärkeää.

Koko yhteistyön ajan viestintä sujui mutkattomasti, ja he vastasivat sähköposteihin, viesteihin ja soittoihin nopeasti ja löysivät aina sopivan ratkaisun tarpeisiimme. Tämä helpotti merkittävästi työtämme ja antoi meille mahdollisuuden keskittyä muihin tapahtumajärjestelyihin. Itse tapahtuman aikana (European Conference), kesäkuussa 2024, heidän viestintänsä taso oli upeaa. Saimme vastaukset kysymyksiimme välittömästi, mikä oli kriittisen tärkeää, koska tapahtumaamme osallistui yli 1500 ihmistä. Viestintä toimi jopa keskellä yötä, ja he tekivät pyynnöstämme muutoksia nopeallakin aikataululla.

Bussit olivat aina aikataulussa ja siellä missä niiden pitikin olla, ja kaikki sujui täsmälleen sovitulla tavalla. Erityiskiitokset menevät myös heidän ystävällisille ja yhteistyöhaluisille bussikuskeilleen, jotka tekivät kaikkien olon mukavaksi ja turvalliseksi. 

Suosittelemme lämpimästi Wiimaxin palveluja kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja joustavaa yhteistyökumppania.”

Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari ja Oulun Nuorkauppakamari
Kesäkuu 2024