Tarinamme

Palveluntarjonta

Yhtiö

Työpaikat

Kalusto

Tarinamme

Matkustajien palvelua liki 90 vuotta

Vuonna 1936, Joonas Pirttijärvi starttasi 14-paikkaisen linja-autonsa ensimmäiselle linjavuorolleen. Pian esimerkkiä seurasivat myös muut neljä veljestä; Matti, Väinö, Eino ja Otto. Pirttijärven veljeksillä linjuriliikennöinti näytti olevan sopiva ”sukuvika”, josta saatiin elantoa ja toiminnassa päästiin eteenpäin. Pian he yhdistivät voimansa ja päättivät perustaa linja-autoyhtiön. Yhtiön, joka tarjoaisi luotettavaa ja mukavaa matkustuskokemusta kaikille paikallisille ja lähialueen ihmisille. Tästä alkoi yrityksemme tarina. Yritys on sittemmin kasvanut yhdeksi alueen suurimmista ja tunnetuimmista linja-autoyhtiöistä, johon on vuosien varrella fuusioitunut lukuisia pienempiä liikennöitsijöitä.

Emme ole vain kuljettaneet ihmisiä paikasta toiseen, yritys on ollut myös osa monien elämäntarinoita. Se on ollut mukana niin ensimmäisissä koulumatkoissa, ystävien tapaamisissa, joukkueiden pelireissujen kannustajana, tapahtumissa kuin seikkailuissa sekä kotimaan että Euroopan maisemissa.

Yrityksen miltei 90-vuotisen historian aikana se on kohdannut monia haasteita ja saavuttanut lukuisia merkkipaaluja. Vuosikymmenten aikana se on pysynyt vahvana ja kehittynyt edelleen vastaamaan asiakkaidensa tarpeita ja odotuksia.

Alun perin pienestä paikallisesta yrityksestä kasvoi vuosien varrella sitkeän työn ja tinkimättömän sitoutumisen avulla yli 100 linja-auton yhtiö, joka tarjoaa bussiliikennepalveluiden lisäksi kattavia matkanjärjestäjä- ja matkatoimistopalveluja.
Yhtiöllä on laaja verkosto ja toiminta ulottuu tänä päivänä ympäri Pohjois- ja Keski-Pohjanmaata sekä Kainuuta, lähes n. 20 paikkakunnan alueelle. Yhtiön bussit ovat tulleet tunnetuksi luotettavuudesta, joustavuudesta ja hyvästä palvelusta.

Me olemme Wiimax!

Toiminnan voimakkaan kehittymisen, laajentumisen ja strategian kirkastamisen myötä, vuonna 2024 aika oli kypsä uudistumiselle. Yhtiö, johon kuuluvat Oulaisten Liikenne, Kamusen Liikenne, Liikenne Huovari sekä Matkatoimisto Matka-Rasti, teki kokonaisvaltaisen brändiuudistuksen ja palvelee tänä päivänä nimellä Wiimax.

Wiimax tarjoaa edelleen ensiluokkaista palvelua ja matkustuskokemusta kaikille asiakkailleen. Matka jatkuu kohti uusia seikkailuja ja mahdollisuuksia, täynnä kiitollisuutta, intoa ja halua palvella entistäkin paremmin!

Sinun bussimatkasi on meille luottamustehtävä.
Lämpimästi tervetuloa Wiimax-matkalle!