Työpaikat

Palveluntarjonta

Yhtiö

Työpaikat

Kalusto

Tarinamme

Työpaikat

Wiimaxin avoinna olevat työpaikat:

Linja-autonkuljettaja, Puolanka

Etsimme linja-autonkuljettajia Puolangalle. Työpäiväsi koostuu pikkubussilla toteutettavista koululaiskuljetuksista sekä mahdollisista tilausajoista. Työpäivät sijoittuvat koulupäiville vuoden ympäri.
Vaatimuksena on D1-ajokortti ja voimassa oleva ammattipätevyys sekä ymmärrys siitä mitä hyvä asiakaspalvelu tarkoittaa. Eduksi luemme kielitaidon suomenkielen lisäksi (Englanti/Ruotsi).
Turvallisuus ja vastuuntuntoisuus ovat avainasemassa olevia arvoja jokapäiväisessä työssämme.
Panostamme henkilöstömme viihtyvyyteen, reiluun kohteluun ja siksipä meillä työsuhteet kestävätkin yleensä pitkään.

Ota yhteyttä aluepäällikkö Jouni Haatajaan ja sovi haastatteluaika.
Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jouni Haataja
040 825 1100
jouni.haataja@wiimax.fi

 

Linja-autonkuljettaja, Oulu

Etsimme linja-autonkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen Oulun toimipisteeseen. Työ on monipuolista kuljettajan työtä, johon kuuluu linjaliikennettä, koululaiskuljetuksia ja tilausajoja. Meillä pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja työnjohtomme kuuntelee aidosti myös henkilökunnan toiveita. Varikkomme sijaitsee Ruskon teollisuusalueella, jossa meillä on ajanmukaiset sosiaali- ja varikkotilat ja josta työvuorot alkavat.
Vaatimuksena on D-ajokortti ja voimassa oleva ammattipätevyys sekä ymmärrys siitä mitä hyvä asiakaspalvelu tarkoittaa. Eduksi luemme kielitaidon suomenkielen lisäksi (Englanti/Ruotsi).
Panostamme henkilöstömme viihtyvyyteen, reiluun kohteluun ja siksipä meillä työsuhteet kestävätkin yleensä pitkään.
Soita aluetyönjohtaja Erkki Tabellille ja sovi haastatteluaika.
Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Erkki Tabell
050 0338 799
erkki.tabell@wiimax.fi

Linja-autonkuljettaja, avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti asiakaspalvelutaitoisia linja-autonkuljettajia joukkoomme. Vaatimuksena on D-ajokortti sekä voimassa oleva ammattipätevyys. Kuljettajan työnkuvaan meillä kuuluu myös varikoilla tehtävät autojen huolto-, korjaus- ja siivoustyöt henkilön omien taitojen mukaan.

Maksamme TES:in mukaisen palkan.

Asemapaikkoina meillä voi olla esim. Oulainen, Ylivieska, Kalajoki, Raahe, Haapavesi, Pyhäjärvi, Sievi, Toholampi tai Paavola.

Arvostamme huolellisuutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelutaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä englannin kielen taitoa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla henri.hihnala@wiimax.fi